Moto klub BMW Czech Republic - Prohlížet téma: Zkusenosti s CS

Reklamní sloupec

Vítejte!! ( přihlášení | registrace ) » Moto klub BMW Czech Republic » ::: Technická diskuze ::: » Scarver » Zkusenosti s CS

Pages: << předchozí 1 další >> Odpovědět na téma Vytvořit nové téma Vytvořit nové téma s anketou
Zkusenosti s CS
karta
Redaktor/ka

Úroveň

Skupina: člen klubu
Založeno: May 15, 2007

Add karta to your buddy list Poslat e-mail uživateli karta Otevřít www stránky uživatele karta Poslat privátní zprávu uživateli karta Do odpovědi "ocitovat" tento příspěvek Jít na začátek stránky

Ahoj lidi, mate nekdo tento stroj? Zvazuju ze bych poridil ojety. Hlavne jak je to s tim remenem tj. jestli je nutna nejaka udrzba popr. zda-li to nezlobi atd. Diky za info. Tomas
.........................
-- BMW R1200GS

Posláno Aug 24, 2007, 11:06 am
pepíno
Dopisovatel/ka

Úroveň

Skupina: člen výboru
Založeno: Oct 3, 2005

Add pepíno to your buddy list Poslat e-mail uživateli pepíno Otevřít www stránky uživatele pepíno Poslat ICQ zprávu uživateli pepíno Poslat privátní zprávu uživateli pepíno Do odpovědi "ocitovat" tento příspěvek Jít na začátek stránky

MANŽELKA MÁ CS UŽ TŘETÍ SEZONU. ZA TU DOBU NAJELA cca 15tis Km BEZ JEDINÉHO PROBLÉMU. CO SE TÝČE ŽIVOTNOSTI ŘEMENU NIJAK TO NEŘEŠÍM, VYPADÁ STÁLE STEJNĚ.
Pepíno
BMW R1150RT
BMW R80GS
Honda PC 800+side LZ+PAV 40

Posláno Aug 24, 2007, 3:32 pm
shimi
Redaktor/ka

Úroveň

Skupina: host
Založeno: Dec 12, 2006

Add shimi to your buddy list Poslat e-mail uživateli shimi Poslat ICQ zprávu uživateli shimi Poslat privátní zprávu uživateli shimi Do odpovědi "ocitovat" tento příspěvek Jít na začátek stránky

Hurá konečně tohle tema neni uplně prázdný :cyclops: no já s SC nemam žádný skušenosti jednou sem to z dálky viděl,ale kámoš má na Wild Staru taky řemen a má na něm nalítáno 40tkm a žádnej problém,takže to asi nebude žádná problemová vec,lepší než ten trapnej řetěz :p
R1100GS

Posláno Aug 24, 2007, 5:31 pm
Honza1
Nováček

Úroveň

Založeno: Dec 30, 2006

Add Honza1 to your buddy list Poslat e-mail uživateli Honza1 Poslat privátní zprávu uživateli Honza1 Do odpovědi "ocitovat" tento příspěvek Jít na začátek stránky

Chtěl bych se zeptat na vzduchový filtr do Scarvera, mění se asi tak po 10 tisících ? Je za něj náhrada v KN ? Díky.

Posláno Sep 4, 2007, 10:17 am
shimi
Redaktor/ka

Úroveň

Add shimi to your buddy list Poslat e-mail uživateli shimi Poslat ICQ zprávu uživateli shimi Poslat privátní zprávu uživateli shimi Do odpovědi "ocitovat" tento příspěvek Jít na začátek stránky

ahoj hledal sem to a mělo by to bejt KNko KN-151 je to stejný jako v ostatních eFkách co sem tak hledal, skus si zavolat do elitu (www.elit.cz) ty KNka prodávaj, já mam od nich KNko ve svojí babičce R 1100GS je to pohda proti normálnímu filtru,jen vypereš znova nastříkáš a je zse nachvíli pokoj,měj se
R1100GS

Posláno Sep 4, 2007, 7:51 pm
shimi
Redaktor/ka

Úroveň

no tak chybička se vloudila,sem se překouka je to číslo olejovýho filtru a vzducháč asi nedělaj :thinking: takže máš asi smulu,ale stejně bych to skusil v tom elitu se zeptat
R1100GS

Posláno Sep 4, 2007, 7:57 pm
Tom70
Dopisovatel/ka

Úroveň

Založeno: Dec 26, 2006

Add Tom70 to your buddy list Poslat e-mail uživateli Tom70 Otevřít www stránky uživatele Tom70 Poslat privátní zprávu uživateli Tom70 Do odpovědi "ocitovat" tento příspěvek Jít na začátek stránky

I MÁ MANŽELKA TENTO STROJ MĚLA, DO TÉ DOBY NEŽ JSEM MĚL LEHOULINKOU BOURAČKU. JEZDIL SKVĚLE A DO MĚSTA BYL UPLNĚ SUPER, ŘEMEN MI PRASKNUL POUZE JEDNUO A NIKDO NETUŠIL PROČ, ASI SE TAM DOSTAL KÁMEN. JINAK MÁM TED ZASE ŘEMEN A KDYŽ JSEM SE PTAL V AUTECU JAK DLOUHO MI VYDRŽÍ TAK ŘÍKALI ŽE AŽ DO SMRTI.....COŽ JE DOCELA NEOHRANIČENÁ DOBA MŮŽE TO BÝT DO 80 A NEBO JEŠTĚ TÝDEN. :p ALE KILOMETROVĚ TO VYJÁDŘILY OKOLO 30000 - 40000 KM A DOUFÁM ŽE BUDU JEŠTĚ ŽIV
F 800S
F 650CS

Posláno Sep 5, 2007, 6:32 pm
shimi
Redaktor/ka

Úroveň

no u toho řemenu mě štve proč ho pořádně nezadeklujou a pak by to byla ai jistota že tam nemuže ten kamínek skočit,převod je to zajímavej,tichej a nenročnej na udržbu,ale jeden kamínek a jedeš domu na vozejku
R1100GS

Posláno Oct 1, 2007, 12:57 pm
Advik
Dopisovatel/ka

Úroveň

Založeno: Apr 1, 2007

Add Advik to your buddy list Poslat e-mail uživateli Advik Poslat privátní zprávu uživateli Advik Do odpovědi "ocitovat" tento příspěvek Jít na začátek stránky

No to víš na Ukrajinu to není. :D
Standa - BMW R1200 GS Adventure, BMW G650Xchallenge, BMW G450X, ...

Posláno Oct 1, 2007, 7:54 pm
Pfeifer
Nováček

Úroveň

Založeno: Mar 24, 2007

Add Pfeifer to your buddy list Poslat e-mail uživateli Pfeifer Poslat privátní zprávu uživateli Pfeifer Do odpovědi "ocitovat" tento příspěvek Jít na začátek stránky

Na HD je zivotnost 80-100 000km.Tak si s tim nedelej hlavu.Je to bez problemu.Pavel

Posláno Oct 31, 2007, 6:02 pm
Tomas
Šéfredaktor/ka

Úroveň

Založeno: Oct 6, 2005

Add Tomas to your buddy list Poslat e-mail uživateli Tomas Otevřít www stránky uživatele Tomas Poslat privátní zprávu uživateli Tomas Do odpovědi "ocitovat" tento příspěvek Jít na začátek stránky

Na Yamaze WildStar má kamarád s originálem najeto tuším 160 tisíc km. Existují i kevlarem vyztužené řemeny s životností překračující teoretickou životnost motorky jako takové. Jediná údržba u řemenu je umýt mýdlovou vodou a boky namydlit aby to nehvízdalo v řemenici. Jediná tragédie teoreticky může být kamínek, který může nadělat hodně škody ale nikdy jsem o takovém případu neslyšel.
práce: http://www.touratech.cz
po práci: http://www.ultimad.net

BMW R1150GS Adventure (taky custom :)
XV1600A Wildstar custom

Posláno Oct 31, 2007, 11:28 pm
Krizik
Dopisovatel/ka

Úroveň

Skupina: člen výboru
Založeno: Oct 11, 2005

Add Krizik to your buddy list Poslat e-mail uživateli Krizik Poslat ICQ zprávu uživateli Krizik Poslat privátní zprávu uživateli Krizik Do odpovědi "ocitovat" tento příspěvek Jít na začátek stránky

Znám HD, kterému odešel po 20 000 km. Nic není na věky.
Petr K
- - - - - - - - - -
* R 1100 RT *
- - - - - - - - - -

Posláno Nov 1, 2007, 7:37 am
Tomas
Šéfredaktor/ka

Úroveň

Add Tomas to your buddy list Poslat e-mail uživateli Tomas Otevřít www stránky uživatele Tomas Poslat privátní zprávu uživateli Tomas Do odpovědi "ocitovat" tento příspěvek Jít na začátek stránky

To je dost málo. Yamaha má životnost na záruku 35 tisíc, takže v tom případě by to u nich byla výměna bezplatně. U HD nevím ale asi to bude podobné. Pochopitelně když člověk poladí motor, takže místo 50k dává 90, tak to chce změnit řemen za typ, který je na vyšší zátěž dělaný. Nebyla to situace v tom případě? Já kvůli tomu kupoval to kevlarový Dayco za tuším 200USD, což ale ani tak není tolik peněz vzhledem k životnosti.

P.S. Opravuji, není to Rivco ale Dayco, typ Panther :)

XV1600A Wildstar custom

Posláno Nov 1, 2007, 12:16 pm Poslední změna: Nov 1, 2007, 12:25 pm od Tomas
Pfeifer
Nováček

Úroveň

Add Pfeifer to your buddy list Poslat e-mail uživateli Pfeifer Poslat privátní zprávu uživateli Pfeifer Do odpovědi "ocitovat" tento příspěvek Jít na začátek stránky

No ja mam na HD Ele.najeto 46 000,remen je porad dobry.A tak jsem se rozhodl,nez ho menit,tak HD prodam a koupim BMW.Tak se znovu vracim k BMW. Preci jenom ,se chci jeste trochu pojezdit.P.

Posláno Nov 8, 2007, 9:17 am
Tomas
Šéfredaktor/ka

Úroveň

Ale ale, to jsou věci :)
A copak to bude Pavle? LT nebo nové RT? Nebo něco úplně jiného?

XV1600A Wildstar custom

Posláno Nov 8, 2007, 9:30 am
Pfeifer
Nováček

Úroveň

..ahojda,nejspise LT,ale jeste vaham.Nekde jsem cetl,ze ma vyjit novy model.Tak bych asi mel pockat.HD je sice krasne,ale jizda nic moc.Mockrat jsem si na Tebe vzpomnel,jak jsi rikal,ze budu na techniku vzpominat.BMW jezdi samo.Tak jeste nevim.Mam na nem jeste trochu leasingu.taky nevim co bude v roce 2008.Tak uvidim,je na to cela zima.

Posláno Dec 16, 2007, 8:19 pm
Tomas
Šéfredaktor/ka

Úroveň

Pochybuju že nový model bude v roce 2008

XV1600A Wildstar custom

Posláno Dec 17, 2007, 10:24 am
karta
Redaktor/ka

Úroveň

Add karta to your buddy list Poslat e-mail uživateli karta Otevřít www stránky uživatele karta Poslat privátní zprávu uživateli karta Do odpovědi "ocitovat" tento příspěvek Jít na začátek stránky

Koupil jsem ted na podzim nakonec zanovni CSo a jsem doted max. spokojen. Najel jsem zatim jen jezdenim po Praze cca 1000km za posledni mesic a libuju si jak je to uzasne obratna,lehoucka motorcicka. Do mesta lepsi nez scooter. Oproti malo-gsu co jsem mel driv tak nechcipa v ultra nizkych otazkach ale mozna, je to jen otazka "syrovosti" motoru. Jsem zvedav co vydrzi ta remenice.... T.
-- BMW R1200GS

Posláno Dec 17, 2007, 4:18 pm
adamte
Nováček

Úroveň

Založeno: Feb 20, 2008

Add adamte to your buddy list Poslat e-mail uživateli adamte Poslat privátní zprávu uživateli adamte Do odpovědi "ocitovat" tento příspěvek Jít na začátek stránky

Ahoj,chci si přivést CS z německa. Nemáte někdo zkušenosti s dovozem? Díky

Posláno Feb 23, 2008, 11:07 pm
Bora
Dopisovatel/ka

Úroveň

Založeno: Oct 8, 2005

Add Bora to your buddy list Poslat e-mail uživateli Bora Otevřít www stránky uživatele Bora Poslat privátní zprávu uživateli Bora Do odpovědi "ocitovat" tento příspěvek Jít na začátek stránky

Nevíte cose leje za olej do Scarvera.Náš mladej si jej koupil a tak už sháním potřbné informace.
Bora
BMW K 1200LT

Posláno Aug 19, 2008, 8:15 am
karta
Redaktor/ka

Úroveň

Koukam do servisni knizky a navodu k obsluze a je tam jen strucna informace - BMW doporucuje Castrol. Nic vic..... Koupil jsem CSo dovoz a v Autecu bylo pred casem na 10.000km kde se olej asi menil (nepamatuju se uz). Zkusim vystrachat fakturu a dodaci list co tam vlastne za olej dali. T.
-- BMW R1200GS

Posláno Aug 19, 2008, 4:04 pm
karta
Redaktor/ka

Úroveň

Tak na fakture mam olej castrol GPS. T.
-- BMW R1200GS

Posláno Aug 20, 2008, 7:47 am
Bora
Dopisovatel/ka

Úroveň

Založeno: Oct 8, 2005

Add Bora to your buddy list Poslat e-mail uživateli Bora Otevřít www stránky uživatele Bora Poslat privátní zprávu uživateli Bora Do odpovědi "ocitovat" tento příspěvek Jít na začátek stránky

Díky za info, nějak se s tím popasujem.
Bora
BMW K 1200LT

Posláno Aug 20, 2008, 11:37 am
Pages: << předchozí 1 další >> Odpovědět na téma Vytvořit nové téma Vytvořit nové téma s anketou Zaslat informace na můj e-mail, pokud se zde objeví nový příspěvek Verze pro tisk