Moto klub BMW Czech Republic - Prohlížet téma: shanim Owner's manual R1100S

Reklamní sloupec

Vítejte!! ( přihlášení | registrace ) » Moto klub BMW Czech Republic » ::: Technická diskuze ::: » Sporttourer » shanim Owner's manual R1100S

Pages: << předchozí 1 další >> Odpovědět na téma Vytvořit nové téma Vytvořit nové téma s anketou
shanim Owner's manual R1100S
Ladis666
Nováček

Úroveň

Skupina: host
Založeno: Mar 9, 2010

Add Ladis666 to your buddy list Poslat e-mail uživateli Ladis666 Poslat privátní zprávu uživateli Ladis666 Do odpovědi "ocitovat" tento příspěvek Jít na začátek stránky

Zdravim,
stal jsem se stastnym majitelem R11S. Stroj je v perfektnim stavu, prvni majitel-starsi nemec ;) , nebourano, servisni knizka pekne po deseti tisicich, 35.000 najeto. Ma to jen jednu malou chybku-chybi mi Owner's manual. Nemate ho nahodou nekdo oskenovanej, nebo ulozenej v PDF? Hledal jsem ho na netu, ale bez uspechu. Jsou tam jen servisni manualy a takovej mchanik zas nejsem.
p.s.: pokud se nekdo rozhodne organizovat cestu po Bulharsku, jsem mu k dispozici. Tady jsou fakt idealni mista na cestovani, vrele doporucuju.

Posláno Mar 9, 2010, 8:00 am
HonzaMat
Nováček

Úroveň

Založeno: Mar 2, 2010

Add HonzaMat to your buddy list Poslat e-mail uživateli HonzaMat Poslat privátní zprávu uživateli HonzaMat Do odpovědi "ocitovat" tento příspěvek Jít na začátek stránky

čau čau, taky jsem koupil před pár týdny R1100S. Kde si ji koupil ty? Tady je manual ke stažení:
http://www.motorkari.cz/moto-model-detail/?mid=924&rocnik=      :rolleyes:

Posláno Mar 11, 2010, 2:15 pm
HonzaMat
Nováček

Úroveň

Založeno: Mar 2, 2010

Add HonzaMat to your buddy list Poslat e-mail uživateli HonzaMat Poslat privátní zprávu uživateli HonzaMat Do odpovědi "ocitovat" tento příspěvek Jít na začátek stránky

ted koukám, že ty vlastně chceš jenom zákaznickej, tak to nevím. Hodil by se mě taky. :D

Posláno Mar 11, 2010, 2:26 pm
Ladis666
Nováček

Úroveň

Založeno: Mar 9, 2010

Add Ladis666 to your buddy list Poslat e-mail uživateli Ladis666 Poslat privátní zprávu uživateli Ladis666 Do odpovědi "ocitovat" tento příspěvek Jít na začátek stránky

HonzaMat řekl(a):
ted koukám, že ty vlastně chceš jenom zákaznickej, tak to nevím. Hodil by se mě taky.  :D

No a ten servisni prave mam :) Ja to koupil tady v Bulharsku od jednoho nemce, kterej tady zije taky. Jak uz jsem psal, moto je v perfektnim stavu, takze ted uz jen aby slezl ten pos***ej snih :)

Posláno Mar 11, 2010, 5:02 pm
Krizik
Dopisovatel/ka

Úroveň

Skupina: člen výboru
Založeno: Oct 11, 2005

Add Krizik to your buddy list Poslat e-mail uživateli Krizik Poslat ICQ zprávu uživateli Krizik Poslat privátní zprávu uživateli Krizik Do odpovědi "ocitovat" tento příspěvek Jít na začátek stránky

zkuste: http://www.filecrop.com/4315135/index.html

Aha, taky jsem to blbě přečetl, je tam jen ten servisní. Omluva.

Posílám ti PM.
.........................
Petr K
- - - - - - - - - -
* R 1100 RT *
- - - - - - - - - -

Posláno Mar 11, 2010, 9:09 pm Poslední změna: Mar 11, 2010, 9:26 pm od Krizik
Pages: << předchozí 1 další >> Odpovědět na téma Vytvořit nové téma Vytvořit nové téma s anketou Zaslat informace na můj e-mail, pokud se zde objeví nový příspěvek Verze pro tisk